Hoe lokaal eten werkt – van teler tot tafel, met tips en een proeverij
We nemen je mee door de keuken van ons schip. Jeroen, Joël en Susan vertellen over hun filosofie achter gezond, lokaal en seizoensgebonden eten – en natuurlijk laten we ook proeven hoe al dat lekkers smaakt.
Joël van Yn 'e Sinne Farm vertelt hoe het lokaal en in het seizoen telen van groenten in zijn werk gaat. Susan van De Vooruitgang laat zien hoe je met een paar kleine aanpassingen je eetgedrag kunt veranderen – van supermarkt naar lokaal. En Jeroen (Heer van Zuylen) vertelt hoe je al dat lekkers vervolgens eenvoudig en smakelijk kunt bereiden.
Neem vooral zelf iets te drinken mee voor bij de proeverij.
Met elkaar hopen we te laten zien dat je voor goed, gezond en lekker eten echt niet de hele wereld in je supermarktkarretje hoeft te leggen.
Duur: ongeveer 2 uur, met mogelijkheid tot een gezellige nazit
Locatie: aan de kade bij De Drijfveer. Voor de receptie rechtsaf, wandelend langs het water kom je er trouwens ook heel makkelijk en is een stuk fijner lopen.
Graag aanmelden, zodat we geen voedsel verspillen:
AANMELDEN
of via: 06 810 44577
Bron foto: VOF de Vooruitgang

Deelname aan deze activiteit is op eigen risico.